Poštovani kupci, Molimo Vas da svu komunikaciju vezanu za online kupovinu robe usmjerite putem e-maila podne-obloge@interijermarko.hr ili chat-a dostupnog na dnu stranice interijermarko.hr. Telefonske linije neće biti dostupne. Naš tim će poduzeti sve mjere da Vaše narudžbe budu isporučene u najkraćem roku. Za sve upite stojimo Vam na raspolaganju! Vaš Interijer Marko

KAKO SE REGISTRIRATI

U online trgovini Interijer Marko kupovinu možete obaviti kao gost, odnosno bez registracije i otvaranja računa. Međutim, pune pogodnosti koje vam Interijer Marko pruža  ostvarit ćete registracijom u naš sustav. Prijavite li se na naš newsletter, informirat ćemo vas o našim akcijama i novostima. Newsletter šaljemo isključivo kada imamo posebno zanimljive informacije za vas.

Proces registracije je vrlo jednostavan i kratak!

U gornjem desnom kutu stranice kliknite na polje "Moj račun". Zatim, kliknite na „Prijava“ te u predviđeno polje upišite svoju e-mail adresu.

NOVI KORISNICI

Ako ste novi korisnik kliknite na "Kreirajte korisnički račun". Molimo Vas da upišite i ostale podatke koje sustav od vas traži. Slanje vaših podataka zaštićeno je sigurnosnim SSL protokolima koji onemogućuju krađu osobnih podataka!

REGISTRIRANI KORISNICI

Ako ste već registrirani na našu stranicu, prilikom prijave upišite svoje podatke u polje predviđeno za već registrirane korisnike. U slučaju da ste zaboravili lozinku, slijedite upute za slanje nove lozinke na e-mail adresu s kojom ste se registrirali.

OSTALE POGODNOSTI

Prijavite se na naš newsletter i budite na vrijeme obavješteni o našim akcijama i novim proizvodima u ponudi. Ukoliko u bilo kojem trenutku zatrebate pomoć, slobodno nas kontaktirajte!