O NAMA

Interijer Marko je tvrtka koja se preko 20 godina bavi maloprodajom i veleprodajom podnih obloga. U našoj ponudi imamo veliki izbor tepiha, tepisona, staza, laminata, višeslojnih parketa te PVC i LVT podova raznih kvaliteta i cijena. Proizvode iz naše ponude uvozimo iz Belgije, Nizozemske, Grčke, Turske i Slovenije od renomiranih proizvođača. Pored širokog izbora proizvoda, nudimo i usluge ugradnje, rubljenja tepisona i staza, te dostavu istih na željenu lokaciju. U svom bogatom asortimanu nudimo  proizvode klasičnih i modernih dezena, te odabir široke palete boja. Na taj način kupcima omogućujemo da svoj dom upotpune proizvodima vrhunske kvalitete i jedinstvenog dizajna po vlastitom izboru.


Naši počeci

Iako smo tek nedavno iznijeli našu ponudu široj javnosti otvaranjem online trgovine, firma Interijer Marko na Hrvatskom tržištu uspješno posluje od 1993. godine. Firma je osnovana u Slavonskom Brodu, najprije kao atelijer za izradu ručno rađenih tepiha. U godinama ispred proširili smo našu djelatnost na uvoz, maloprodaju i veleprodaju toplih podnih obloga. Dugogodišnjim radom i iskustvom stekli smo zadovoljne veleprodajne i krajnje kupce koje svakodnevno opskrbljujemo kvalitetnim, ali i cjenovno pristupačnim podnim materijalima.
Iza proizvoda koje za Vas biramo stoje renomirani proizvođači čije ime i poslovanje jamči njihovu kvalitetu, a to su : McThree, Betap, Balta, Tarkett, Nikotex, Kaindl, Alpod, Modulys, BVBA Bel-Bos, Yasin Kaplan, Hamat i drugi.


Gdje smo danas

Proširenje poslovanja zahtijevalo je i veći prostor, pa smo tako 2004. godine našu trgovinu i skladište premjestili u poslovni prostor na adresi Gospodarska 15, Slavonski Brod, a svim kupcima u RH smo omogućili laku i brzu dostupnost i narudžbu naših proizvoda putem naše online trgovine. Svakodnevne aktivnosti, novitete i posebne promotivne ponude možete pratiti putem našeg službenog FacebookInstagram profila.


Gdje težimo biti

Prije svega, glavna nam je aspiracija održavanje ugodne radne atmosfere i zadovoljstva naših kupaca. Polazeći od toga, naša misija je pomoći svakom kupcu u izboru najboljeg rješenja za uređenje njegovog interijera nudeći kvalitetnu ponudu proizvoda i usluga po realnim cijenama, graditi povjerenje i unaprjeđivati poslovanje pružanjem dodatnih vrijednosti kroz stalni razvoj ponude i usluga.
S ovime na umu i djelu smatramo da će obostrano rasti, kako Vaše, tako i naše zadovoljstvo!


Uživajte u pogodnostima koje Vam nudimo, a za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite putem mail adrese
podne-obloge@interijermarko.hr ili pozivom na broj 035/400-175. Rado ćemo Vam pomoći!

Vaš Interijer Marko