Dobrodošli na web stranicu "Interijer Marko"!

Naša osnovna želja i interes je da kupcu pružimo kvalitetne proizvode i usluge po što prihvatljivijoj cijeni.

Ovim se uvjetima utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja, dostave te reklamacija proizvoda koji su ponuđeni na ovoj stranici, kao i sigurnost korisničkih podataka.
Internet stranica Interijer Marko (www.interijermarko.hr) može se koristiti za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje, a prema sljedećim uvjetima i pravilima. Prodavatelj je Interijer Marko,vl. Ivica Perković, sa sjedištem u ulici Gospodarska 15, 35207 Gornja Vrba, Slavonski Brod, OIB: 92815429562. Kupac je svaki posjetitelj ove stranice koji popuni elektronsku narudžbu, pošalje je prodavatelju te izvrši plaćanje putem kreditnih kartica, virmanskom uplatom ili pouzećem.

Naručivanje

Kupac naručuje proizvod ili proizvode putem elektronskog obrasca narudžbe. Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke, potvrdi način plaćanja i pošalje narudžbu. Jednom poslana narudžba može se otkazati isključivo u roku 24 sata. Sve cijene izražene su u Hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (KN), s PDV-om.
Cijene u katalogu vrijede za sve oblike plaćanja. Prijevoz i dostava nisu uračunati u cijenu proizvoda i bit će iskazani na kraju internet kupovine.
Za narudžbu robe, osobe moraju biti starije od 18 godina. Uvjeti prodaje se mogu promijeniti bez prethodne najave. Sve potvrđene narudžbe ćemo isporučiti po uvjetima važećim u trenutku potvrđivanja narudžbe. 
Kada isporučimo zapakirani paket na Vaša vrata, Vi preuzimate robu uz obvezan potpis na dostavnici. Time se potvrđuje da je roba uredno isporučena. Roba ostaje naše vlasništvo sve dok nije plaćena u cijelosti. Kupac ima pravo na raskid ugovora sukladno članku 44 Zakona o zaštiti potrošača. Pravo se ostvaruje u roku i na način predviđen zakonom. Svu robu šaljemo s pripadajućim računom.

Plaćanje

Internet trgovina "Interijer Marko" Vam omogućuje kupnju odabranih proizvoda na tri načina:

1. Plaćanje kreditnim karticama online putem HT PayWay sustava

Mogućnost plaćanja sljedećim karitcama: American Express, Visa, MasterCard, Maestro, Diners, Discover 

   MasterCard      

 

2. Virmansko plaćanje, tj. plaćanje prema predračunu

Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete primiti informacije potrebne za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe (proizvod+dostava). Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune- putem banke, pošte, Fine i slično. Po zaprimljenoj uplati, poslat ćemo Vam naručene proizvode i račun za iste.

3. Plaćanje po primitku pošiljke
Opcija plaćanja pouzećem Vam omogućuje da iznos narudžbe (proizvod+dostava) podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem nije moguće kod osobnog preuzimanja na našem skladištu. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.

IZJAVA O SIGURNOSTI PLAĆANJA

HT Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam.

ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).

       

Upute za sigurnu internetsku kupovinu potražite ovdje (3dsecure upute za sigurnu internetsku kupovinu).

Dostava

Naručeni proizvodi su pakirani u ambalaži. Pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke te u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod dostavljaču (djelatniku tvrtke koja vrši dostavu).

Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obvezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju. Vaša pošiljka je osigurana od gubitka i oštećenja u dostavi.
Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac nego isključivo do ulaza u zgradu.

Dostava se vrši putem prijevozničkih tvrtki koje obavljaju usluge transporta. Za naručenu robu dostava se naplaćuje prema težini pošiljke. Proizvode dostavljamo unutar 7 dana (najčešće i ranije) od zaprimljene uplate.  
NAPOMENA: Iznimka su otoci i mjesta koja ne podržavaju svakodnevnu dostavu. 

Plaćene narudžbe odabranih proizvoda možete osobno preuzeti na našoj adresi unutar redovnog radnog vremena. Prilikom osobnog preuzimanja, molimo vas da prvo provjerite pozivom na broj +385 35 400 175 ili putem e-maila: podne-obloge@interijermarko.hr je li roba spremna za preuzimanje, a prilikom preuzimanja donesite kopiju narudžbe koji ste prethodno dobili na vašu e-mail adresu. 

Za virmanske uplate, roba se isporučuje tek nakon što uplatu proknjižimo (prema izvodima iz banke - u pravilu, do 48 sati nakon Vaše uplate), pa Vas isto tako molimo da prethodno provjerite stanje pošiljke telefonski ili putem e-maila.
NAPOMENA: Opcija osobnog preuzimanja robe nije dopuštena uz opciju plaćanja prilikom dostave robe. Tvrtka "Interijer Marko" zadržava pravo promjene cijene dostave u bilo kojem trenutku.

Reklamacije

U slučaju da je pošiljka oštećena u transportu, takva su oštećenja vidljiva prilikom preuzimanja pa Vas molimo da pošiljku ne preuzimate. Molimo da nas tada kontaktirate na email podne-obloge@interijermarko.hr te ćemo po povratku oštećenog proizvoda u originalnoj neraspakiranoj ambalaži poslati novi proizvod ili zamjenski, prema dogovoru, ukoliko naručenog više nema na stanju.

U slučaju da niste zadovoljni proizvodom, isti možete zamijeniti ili vratiti unutar 7 dana od primitka, no molimo da se prethodno obratite na WEBSHOP email adresu podne-obloge@interijermarko.hr ili na broj +385 35 400 175. 
Za ostvarivanje ovog prava, potrebno je neoštećeni proizvod poslati u originalnom pakiranju sa svom opremom i dokumentacijom s kojim je proizvod bio originalno isporučen.
Za rezanu robu nema mogućnost povrata.

Sigurnost na stranici

Internet trgovina "Interijer Marko" pruža visoku razinu sigurnosti prilikom plaćanja putem interneta. Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL (Secure Socket Layer) certifikata sa 28-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi spriječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa. Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i WSPay servisa, te obratno.

Obvezujemo se pružati zaštitu osobnih podataka kupaca na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. 

Da bismo mogli uspješno obraditi i izvršiti Vaše narudžbe, potrebni su nam Vaši ime i prezime, adresa i  telefon. Uz pomoć tih podataka bit ćemo u mogućnosti isporučiti Vam željenu robu, kao i obavijestiti Vas o trenutnom statusu narudžbe.
Ukoliko želite koristiti usluge kao što su e-mail obavijesti, newsletteri o posebnim ponudama i slično, potrebna nam je Vaša e-mail adresa. Ukoliko ne želite primati obavijesti takve vrste, Vaša e-mail adresa biti će odstranjena sa mailing liste. Ako prilikom plaćanja odaberete opciju plaćanja putem kreditnih ili debitnih kartica, bit će potrebno upisati i broj kartice kao i kontrolni broj, no ti brojevi služe samo prilikom naplate i sustav ih ne pohranjuje.
Tvrtka "Interijer Marko" ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i kontrolne brojeve, pa stoga nema bojazni od neovlaštenog korištenja.

Korištenjem web stranice "Interijer Marko" potvrđujete da ste suglasni sa gore opisanim pravilima korištenja osobnih podataka.