KAKO KUPOVATI


U samo par koraka naručite željeni proizvod u našoj online trgovini Interijer Marko!

U našoj online trgovini moguće je naručivati svu robu do 2 metra dužine. Upute za narudžbu putem online trgovine pročitajte u nastavku.

Ukoliko su Vam potrebne mjere veće od 2 metra, iste je moguće naručiti putem e-mail adrese podne-obloge@interijermarko.hr. Potrebno je poslati naziv i boju željenog proizvoda, točne dimenzije (širinu i dužinu), te mjesto dostave. Nakon toga poslati ćemo Vam ponudu s uputama za plaćanje.


NARUDŽBA PUTEM ONLINE TRGOVINE

Na svim stranicama proizvoda prikazane su dostupne dimenzije i boje proizvoda. Odaberite dimenziju, boju i količinu koja će vam odgovarati i zatim kliknite na „Dodaj u košaricu“. Prikazati će se vaša košarica s automatski obračunatom cijenom dostave gdje možete odabrati „Nastavi kupovinu“ ako želite dodati još proizvoda,  ili „Blagajna“ ako ste završili s odabirom proizvoda koje želite kupiti.


BLAGAJNA/SAŽETAK KOŠARICE

Nakon toga prikazati će vam se sažetak košarice u kojem možete mijenjati količinu proizvoda kojeg ste dodali ili u slučaju da niste zadovoljni svojim odabirom ukloniti iste iz košarice.
Ako imate kod za popust isti će vam biti prikazan ispod „KUPONI“ i potrebno ga je unijeti  u polje KUPONI i kliknuti na OK. Kupon će se automatski obračunati na cijenu proizvoda bez dostave. Na jednoj narudžbi moguće je iskoristiti jedan kod za popust.


1. PRIJAVITE SE

Ako nemate već registriran račun na stranici Interijer Marko, možete se registrirati tako da slijedite sljedeće upute ili možete izvršiti BRZU KUPNJU kao gost i ispuniti sve podatke koji se od vas traže.
Ukoliko želite R1 račun upišite naziv tvrtke i porezni broj kako bi vam isti mogli izdati. Dodatne upute za izdavanje R1 računa pogledajte ovdje. 


2. ADRESA ZA DOSTAVU

Adresa koju ste naveli prilikom prijave automatski će se smatrati adresom za dostavu i račun.
U slučaju da želite promijeniti adresu za dostavu to možete učiniti klikom na „Obnovi“ ili „Dodaj novu adresu“ i upisati podatke koji se od vas traže ili maknuti kvačicu u polju „Koristi adresu za dostavu kao adresu za račun“ i zatim na „Dodaj novu adresu“.
Ako želite R1 račun na adresu firme, a dostavu paketa na drugu adresu, tada odaberite prethodno objašnjenu opciju.  

U ovom koraku moguće je ostaviti komentar o vašoj narudžbi. Komentar se može odnositi na kraćenje mjera, kasniju isporuku paketa od predviđene, promjene vezane za adresu dostave i drugo. Na vaš komentar dobiti ćete odgovor u najbržem mogućem roku od zaprimanja narudžbe.


3. DOSTAVA

U koraku dostava ponuđene su opcije dostave:

    • GLS – za isporuku svih paketa na području RH i otoka
  • Interijer Marko – besplatna dostava za područje Slavonskog Broda (unutar 5km).

(Ova opcija biti će prikazana samo za kupce koji su prilikom prijave označili „Grad Slavonski Brod“ u polje županija)


4. NAČINI PLAĆANJA

Odaberite željeni način plaćanja:

    • Plaćanje putem uplate na račun

    • Plaćanje pouzećem

    • Plaćanje karticama putem Payway t-com sustava

Sve informacije vezane za načine plaćanja možete pročitati ovdje.

I za kraj potvrdite narudžbu!

Ako ste slijedili sve navedene korake na mail ćete primiti potvrdu narudžbe u kojem se nalaze svi podaci vaše narudžbe.
U slučaju da imate bilo kakvih poteškoća pri ispunjavanju narudžbe kontaktirajte nas  ili naručite telefonom ili e-mailom.