UMJETNA TRAVA NA BALKONU? DA!

UMJETNA TRAVA NA BALKONU? DA!

S ljepšim danima dolaze nam, ponekad i ne tako lijepe, brige o balkonima. Prve naznake toplijeg vremena nakon zime nagnaju nas da čim prije očistimo vanjski prostor i krenemo uživati na prirodnom zraku iz udobnosti svog doma. No ponekad čišćenje i održavanje balkona nije tako jednostavno kao što zvuči. Sve vremenske (ne)prilike znaju značajno utjecati na izgled podloge koja je na balkonu , osobito dijelovi koji su konstantno izloženi suncu i na kojima voda slabije otječe, pa se zbog takvih utjecaja nerijetko stvara kamenac koji ostavlja tragove i narušava izgled balkona.

                                                                  

Briga o balkonu zahtijeva i tjedno čišćenje prašine koja je neizbježna, a zbog užurbanog načina života  pronalazi se malo vremena za posvećeno održavanje koje balkoni / terase zahtijevaju. Zbog svih navedenih razloga, sve češće vidimo, a i toplo preporučamo, umjetnu travu na balkonima urbanih stanova.
Osim što će uvelike pojednostaviti održavanje, umjetna trava učiniti će da Vaši balkoni odišu prirodom.
Postavljanje umjetne trave prekriti će tragove kamenca, spriječiti će prenošenje prljavštine  u unutrašnji prostor i vizualno osvježiti cjelokupni izgled eksterijera, ali i interijera!  Dodatna prednost je udobnost!

  

 umjetna trava na balkonu                                                          


U svom sastavu umjetra trava ima UV zaštitu što znači da neće mjenjati boju pri dugotrajnom izlaganju suncu. Također, ne morate se bojati niti kišnih dana obzirom da se na poleđini umjetne trave nalaze rupicei kroz koje će otjecati voda. 

ODABIR UMJETNE TRAVE       

     

Izbor dekorativnih umjetnih trava svodi se prvenstveno na različite debljine i gustoće tkanja, pa tako u ponudi možete pronaći umjetnu travu od cca 18 mm do +/- 40 mm debljine, s različitim gustoćama tkanja. Naravno, odabir umjetne trave ovisiti će o vašim preferencijama i predodređenom budžetu, ali treba imati u vidu da ako se odlučite za ovu investiciju, bolja kvaliteta je definitivno i dugotrajnije rješenje! 

Za ovu namjenu najbolje bi bilo odabrati umjetnu travu od minimalno 25 mm debljine, gušćeg tkanja, čime bi se postigao bogatiji izgled eksterijera, ali i olakšalo održavanje.

POSTAVLJANJE I ODRŽAVANJE

Umjetna trava se jednostavno polaže na postojeću podlogu balkona. Prije samog postavljanja umjetne trave, postojeću podlogu poželjno je dobro očistiti.

Umjetnu travu kasnije možete održavati usisavanjem i povremenim ispiranjem vodom.

 

Za sve dodatne informacije i savjete slobodno nas kontaktirajte putem mail adrese
podne-obloge@interijermarko.hr ili pozivom na broj 035/400-175. Rado ćemo vam pomoći! 

Vaš Interijer Marko 

Dodaj komentar

* Ime:
* E-Mail: (nije objavljeno)
   Web stranica: (url shttp://)
* Komentar:
Unesite kod