Novo Ima 8 proizvoda.

 • Tepison Cashmere Velvet, kao što i sam naziv kaže, daje osjećaj iznimne mekoće i topline pod Vašim nogama.  Visokokvalitetna izvedba tepisona sa 100% micro poliesterom u sastavu i s protukliznom poleđinom filca koja daje dodatnu zvučnu i toplinsku izolaciju. Odabirom Cashmere Velvet tepisona unijet ćete dozu ekskluzivnosti i elegancije u Vaš prostor uz...

  184,00 kn za m2 230,00 kn -20%
  Snižena cijena!
  Dostupno
 • Tepison Nirvana Termo izrađen je od visokog flora s polipropilenom u sastavu. Termo dorada u podlozi ovog tepisona daje dodatnu toplinsku i zvučnu izolaciju te izniman osjećaj ugodnosti u prostoru. Modernog je izgleda i dolazi u više boja koje se lako kombiniraju i održavaju u prostoru.

  132,00 kn za m2 165,00 kn -20%
  Snižena cijena!
  Dostupno
 • Tepison Dragon izrađen je od polipropilenskog vlakna nižeg flor. S dodatnom termo doradom na poleđini pružiti će Vam izniman osjećaj topline i udobnosti u prostoru. Dostupan je u prirodnim ali i vedrijim bojama. Prilagodljiv je raznim stilovima uređenja. 

  80,00 kn za m2 100,00 kn -20%
  Snižena cijena!
  Dostupno
 • Tepison Broadway dolazi u neutralnoj svjetlijoj i tamnijoj nijansi sive. Ukoliko ga postavite od zida do zida svoje prostorije, postići ćete skladan izgled svoga poda. Iznimno je kvalitetan i otporan na habanje.

  64,00 kn za m2 80,00 kn -20%
  Snižena cijena!
  Dostupno
 • Tepison Mabelie izrađen je od polipropilenskog vlakna mekane strukture. Gustoća u izradi ovog tepisona pružit će udobnost i toplinu interijeru. Toplim nijansama zemljanih tonova pogoduje raznim stilovima uređenja.  Zbog nižeg flora ne zadržava prašinu i lako se održava. 

  62,40 kn za m2 78,00 kn -20%
  Snižena cijena!
  Dostupno
 • Tepison Turbo je  visoko kvalitetan iglani tepison, protuklizan i otporan na habanje. Poleđina tepisona je gel koji omogućava da se tepison učvrsti i ne pomiče na tlu. Iglani tepisoni imaju dug vijek uporabe i mogućnost postavljanja na otvorene prostore podložne klimatskim promjenama. 

  54,40 kn za m2 68,00 kn -20%
  Snižena cijena!
  Dostupno
 • Tepison Dakota je bukle izrade u neutralnim bojama. Poleđina mu je izrađena od filca što pridonosi zvučnoj i toplinskoj izolaciji u prostoru. Tepisoni u bukle izradi su otporniji i namijenjeni za prohodne prostore kao na primjer hodnici i stubišta. Prikrivaju mrlje i lako se održavaju. 

  34,40 kn za m2 43,00 kn -20%
  Snižena cijena!
  Dostupno
 • Tepison Star je sajamski tepison namijenjen za jednokratnu uporabu. 

  12,40 kn za m2 15,50 kn -20%
  Snižena cijena!
  Dostupno
Prikaz 1 - 8 of 8 proizvoda