Iglani/ Vanjska uporaba Ima 4 proizvoda.

 • Pure je tepison visoke kvalitete. Vodootporan je te ga karakterizira sastav od 100% polipropilenskog vlakna. Otporan je na UV zrake što znači da će njegov izgled s vremenom ostati nepromijenjen. Zahvaljujući ovim karakteristikama Pure može biti dio, kako eksterijera tako i interijera.

  101,50 kn za m2 145,00 kn -30%
  Dostupno
 • Tepison Turbo je  visoko kvalitetan iglani tepison, protuklizan i otporan na habanje. Poleđina tepisona je gel koji omogućava da se tepison učvrsti i ne pomiče na tlu. Iglani tepisoni imaju dug vijek uporabe i mogućnost postavljanja na otvorene prostore podložne klimatskim promjenama. 

  54,40 kn za m2 68,00 kn -20%
  Snižena cijena!
  Dostupno
 • Tepison Arena je iglani tepison, protuklizan i otporan na habanje. Poleđina tepisona je latex koji omogućava da se tepison učvrsti i ne pomiče na tlu. Iglani tepisoni imaju dug vijek uporabe i mogućnost postavljanja na otvorene prostore podložne klimatskim promjenama. 

  48,00 kn za m2 60,00 kn -20%
  Snižena cijena!
  Dostupno
 • Visokokvalitetan iglani tepison pogodan za vanjsku primjenu, otporan na vlagu. Iglani tepisoni imaju dug vijek uporabe i mogućnost postavljanja na otvorene prostore podložne klimatskim promjenama. 

  34,40 kn za m2 43,00 kn -20%
  Snižena cijena!
  Dostupno
Prikaz 1 - 4 of 4 proizvoda